du er her: undervisning/morgensamling & fortælling - siden er sidst opdateret 23.7.17

» Aldersintegreret undervisning

» Undervisningsplan

» Morgensamling & fortælling

» Skoledagen

» Skolens fyrtårne

» Evaluering 2016

» Karakterer

» Undervisnings-miljøvurdering 2016

Morgensamling & fortælletime

Efter læsebånd er der dagligt morgensamling, fra ca. kl. 8.05 - 08.30.
Alle børn vil få en makker fra en større/mindre årgang, som de skal sidde sammen med hver dag igennem en længere periode. Her søger vi at udvikle ansvarlighed og nærkontakt til kammerater vi ikke rigtig kender endnu.

Ved morgensamlingen synges der en sang som vælges på skift af klasserne og tillige synges ugens sang, som vælges af personalet/musiklæreren. Her præsenteres børnene for den danske sangskat/kanon – den danske kulturarv.

Derudover vil fortælletimen repræsentere forskellige former for fortællinger, fremlæggelser eller anden form for vidensdeling af såvel voksne som børn.
I begyndelsen vil primært de voksne være de ansvarlige, men da det er vigtigt at udvikle børnenes mundtlighed til også at stå frem og fortælle for en større gruppe, er her en oplagt mulighed for at træne denne kompetence i trygge rammer.