»Forside   »Kalender   »Kontakt   »Om skolen   »Klasser   »Undervisning   »Praktisk info   »Arbejdsgrupper   »Links   »Nyhedsbreve   »Leje af Hal
du er her: om skolen/arbejds- og undervisningsmiljø/kostpolitik - siden er sidst opdateret 26.3.19

» Bestyrelsen

» Arbejds- og       undervisningsmiljø

» Persondataloven

Arbejds- og undervisningsmiljø

Læs mere om:

» Trivsel
» Rygepolitik
» Kostpolitik

» Mobilpolitik
» Sorg-/kriseplan
» Sociale klausuler
» Tilfredshedsundersøgelser
» APV

Mobilpolitik for Grænseegnens Friskole

Alle mobiler samles i en kasse i klassen, når det ringer ind kl. 7.45 og udleveres igen efter sidste undervisningstime. Telefonerne hentes selvfølgelig til uddeling, når det har relevans i forbindelse med undervisningen.
Børnene må ikke hente telefonen selv og ringe hjem eller til andre i løbet af skoledagen. Det er altid læreren der ringer hjem.

Mobilen har sin plads i tasken i Trækronetiden. Skal der ventes på en bus må man sidde i Lysningen eller ude ved busstoppestedet og spille på sin telefon. Legeaftaler bør så vidt muligt for Trækronebørn laves dagen i forvejen.