du er her: om skolen/svalen - siden er sidst opdateret 27.8.18

» Forretningsorden

» Undervisningsmiljø

Svalen - børnehave og vuggestue

Svalen ligger i naturskønne omgivelser i Holbøl med Grænseegnens Friskole som nærmeste nabo.

Svalen er vuggestue og børnehave for 40 til 50 børn i alderen 0-6 år. Institutionens overskuelige størrelse gør Svalen til et unikt helle, hvor de basale og grundlæggende værdier dyrkes og trives. I Svalen kender vi hinanden, vi holder af hinanden og vi passer på hinanden. Vi har stort fokus på børnenes selvforståelse og empatiske evner og vi udnytter institutionens størrelse, til at lade børnene danne gode og sunde relationer på tværs af alder og udviklingstrin. Svalen er en ”glad institution”. - Glæde skaber trivsel og vækst, - og glæden smitter.

Vuggestuen for de 0-2-årige – en god start for både børn og forældre!

I vuggestuen skaber vi tillid, tryghed og nærvær i en hverdag præget af forudsigelighed og genkendelighed.
Gruppens 12-16 børn og 4 ansatte muliggør, at vi kan arbejde med fleksible løsninger som tilgodeser både det enkelte barns individuelle samt gruppens generelle behov.

Børnehaven for de 3-6-årige – her er leg, læring og udvikling tre sider af samme sag!

Hverdagen er planlagt med et højt indhold af fri leg, men også mange aktiviteter som er pædagogstyrede og som har optræning af færdigheder og kompetencer for øje. Pædagogisk sigter vi mod alsidig personlig og social udvikling af det enkelte barn.

Svalen og Grænseegnens Friskole

Med Grænseegnens Friskole som nærmeste nabo og gode samarbejdspartner er det den skole, vi bruger til at give børnene et indblik i og forståelse for, hvad en skole er. Alle vores børn kender skolen fra besøg i forbindelse teater, emneuger, musicals og lign. Omkring før-skole børnene har vi et særligt målrettet og tæt samarbejde, som er med til at forberede børnene på overgangen fra børnehave til skole.

Læs mere om Svalen og vores samarbejde med Grænseegnens Friskole på www.svalen-holboel.dk og har du lyst til at opleve Svalen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 73768445.

Svalen holder lukket i uge 30.