du er her: om skolen/historie - siden er sidst opdateret 3.10.17

maj: lejrskoler for muldvarpe, skovmus og ørne: Barsø og Aarhus

september: lejrskoler for egern og ulve: Samsø og København
9. august: første skoledag år 4 - 107 elever
skolen har stedfæstet sin profil med fire fyrtårne: sprog, musik, naturvidenskab og krop & bevægelse
juni: den første 9. klasse har været til eksamen
maj: lejrskoler for muldvarpe, skovmus og ørne: Naturskolen, Ribe

september: lejrskoler for egern og ulve: Sydslesvig og London
10. august: første skoledag år 3 - 104 elever
29. april 2014: Generalforsamling
Bestyrelse, ledelse og personale oplever fortsat god vind omkring skolen. Motion og bevægelse er stadfæstet og integreret i skoledagen. Det kreative aspekt bliver forstærket i undervisningsregi.

11. august: første skoledag år 2 – 78 elever
Lejrskoler for alle skolens klasser: Kobbermølle, Odense, København og Berlin.
14. april: Generalforsamling (se beretning for 2012)
Grænseegnens Friskole får sin egen sang i fødselsdagsgave. Lærerstaben begynder at blive sammentømret og oplever synergieffekt. Der er fokus på mange og gode undervisningstimer. Der er en generel medvind omkring skolen.

12. august: første skoledag år 1 – 63 elever
16. april: Generalforsamling (se beretning for 2011)
Efter en travl og hæsblæsende opstart kan bestyrelse og ledelse begynde at fokusere på tilsyn af skolen. Der bliver også nedskrevet adskillige politikker med udgangspunkt i værdigrundlaget.

14. august: Første skoledag år 0 – Opstart af Grænseegnens Friskole – 47 elever
Det efterfølgende halve år havde bestyrelsen travlt med ansættelse af skoleleder, samt at ansætte de lærere der skulle danne rammerne for den nye skole.
26. januar: indskrivnings- og informationsaften
Henover årsskiftet 2010/2011 blev værdigrundlaget nedskrevet og vedtaget af bestyrelsen

2010
12. oktober: Stiftende generalforsamling for Grænseegnens Friskole (samt oprettelse af støtteforening). En ny skole var født!
15. september: Informations– og idéaften på Holbøl skole
Den 8. august blev der indsendt anmeldelse om oprettelse af friskole til Undervisningsministeriet, sammen med et depositum på 30.000 kroner doneret af lokalsamfundet.
Afledt af beslutningen om folkeskolelukning trak en gruppe forældre i arbejdstøjet, og begyndte at undersøge mulighederne for at etablere en friskole.
Den 23. juni vedtog Byrådet i Aabenraa at lukke Holbøl skole, med virkning fra det efterfølgende skoleår.