du er her: praktisk info/fysiske rammer - siden er sidst opdateret 3.9.17

» Pasning

» Ferieplan

Fysiske rammer

Grænseegnens Friskole råder over 2000 m2 skolebygning. Den oprindelige skolebygning fra 1856 huser i dag vores fag-fløj med hjemkundskab, sløjd, billedkunst, IT og vores SFO ”Trækronen”.

I den nyeste skolebygning som er fra 1980 har vi klasseværelser og natur/teknik og skolebibliotek, ligesom bygningen huser vores administration og lærerværelse.

Gymnastiksalen huser udover egen idrætsundervisning og årets musical/teater også byens foreningsliv med gymnastik, spring og dans.

Skolen er i 2017 blevet udvidet med en multihal, der er et idrætslokale til indendørs idræt, fitnesslokaler og forsamlingsmulighed for op til 400 personer.