»Forside   »Kalender   »Kontakt   »Om skolen   »Klasser   »Undervisning   »Praktisk info   »Arbejdsgrupper   »Links   »Nyhedsbreve
du er her: nyhedsbreve - siden er sidst opdateret 20.1.19

Skoleåret 2018/19

» august

» september

» oktober

» november

» december

» januar

» februar

» marts

» april

» maj

» juni

Arkiv for nyhedsbreve

Januar 2018/19, uge 2

Nyhedsbrev uge 2

Velkommen tilbage og godt nytår
Godt nytår og velkommen tilbage efter en dejlig og i alle tilfælde lang juleferie. Vi sluttede af inden ferien med influenza blandt voksne og børn – og vi fik da rigtig startet op, hvor vi slap! En skøn jul kunne desværre ikke ændre helt på det, men skønt var det at komme tilbage til de skønne og dygtige medarbejdere og dejlige børn og unge mennesker. Jeg mærkede da i den grad, at de var klar. Min chef Dagmar i genbrugsen, som vi sammen står for i minisamfundsugen stod klar fra morgenstunden og havde masser af ideer, hun gerne lige ville dele. Så må man jo lige komme lidt i omdrejninger
😉
Vi er kommet godt fra start mht. de nye ringetider – og er da stadig helt afhængige af de ophængte ringetid-oversigter på de nye lidt skæve tider.
Der arbejdes ifm de nye ringetider med den gode overgang til Trækronen. Indskolingen slutter af med undervisningen før Trækronepersonalet pt møder ind og de modtager således børnene på legepladsen, hvor den vagthavende lærer overleverer de nødvendige informationer som altid. At børnene kommer tidligere ud betyder, at de voksne mister overgangen i klassen, men den giver til gengæld mulighed for mere tid til aktiviteter i Trækronen, da børnene har fået frisk luft en ½ time før end hidtil og således vil være parate til at komme i gang med de forskellige tilbud det før. Vi følger tæt denne nye udfordring og de muligheder i de kommende uger.    

Besøg
Ulveklassen har haft besøg af et firkløver af piger fra Kværs Idrætsfriskole mhp. evt. at gå hos os næste skoleår i 9. kl., som de ikke selv opretter der endnu.

Projekt genfærd
Hulefolkene har atter haft besøg af de 2 dygtige eksterne undervisere omkring holdets genfærdsprojekt de første dage i denne uge. Underviserne roser alles store engagement omkring projektet og har store forventninger til det endelige udkomme, om end hele processen jo i virkeligheden er den mest interessante og mest lærerige.  

Kreadag
Vi fik tillige startet friskt op med atter en kreadag i onsdags. Der blev malet, skulptureret, sunget, spundet, eksperimenteret, leget i skoven og med perler mm. Atter en super skøn dag, hvor kreativiteten blev udfoldet på utallige forskellige måder.